Beauty oplossingen

Laat u behandelen door onze Pro Masters.

Bekijk hieronder de behandelingen die wij uitvoeren.

Behandelingen uitsluitend op afspraak. 
Zie onze online agenda voor mogelijkheden.

Beautyangel

De beauty behandeling die de symptomen van huid veroudering aanpakt in plaats van deze te verbergen?

Pascaud elite 3

Met de huid verbeterende producten en de apparatuur van Pascaud bieden wij een breed scala aan huid verbetering.

IPL duurzaam ontharen

Overbeharing definitief weg! De methode die wij gebruiken heet IPL, hetgeen staat voor Intense Pulse Light. Pro Masters is al jarenlang toonaangevend op het gebied van definitief ontharen.

IPL couperose

Heeft u last van verwijde, rode bloedvaatjes in het gezicht of op uw benen? De MedCos IPL couperose methode pakt vele vormen van couperose en spider naevi aan. Het hoogenergetische licht van de IPL ‘verwijdert’ de storende verwijde bloedvaatjes. Voor een couperose behandeling en uw probleem wordt deze op een veilige en pijnloze manier opgelost.

IPL voor Acne Problemen

Het licht van de IPL vernietigt de bacterie P. Acnes waardoor de huid tot rust komt en de acne zienderogen vermindert. Met een kleine handgreep word er een lichtflits afgegeven. Het hoogenergetische licht wordt door de huid opgenomen en omgezet in warmte. Deze warmte bestrijdt de bacterie P. Acnes.

IPL anti aging & striae

Op IPL gebied is huidverjonging de nieuwste ontwikkeling. Heeft u last van een grauwe, onrustige huid of couperose, acne, pigmentvlekken en rimpels? Een IPL behandeling biedt uitkomst. De MedCos IPL-methode bestrijdt effectief de verschijnselen van huidveroudering.

Medische Peelings

In no time een stalende glanzende huid! Medische peelings worden voor verschillende huidproblemen ingezet. Een medische peeling zorgt ervoor dat het bovenste “dode” huidlaagje in een versneld tempo afschilfert, door dit proces word de cel vernieuwing gestimuleerd en komt er plaats vrij voor een nieuwe huid.

Bio skin smooting

Een huidbehandeling welke plaatselijke oneffenheden kan doen verdwijnen. Bio Skin Smoothing helpt putjes, littekens gelijk te maken zodat de huid er weer egaal uitziet. Met de bioskinsmooting kunnen wij met een flinterdunne naald de oppervlakkige gesprongen haarvaatjes met een hoogfrequent signaal aantikken.

Casmara maskers

Hoogwaardige cosmetica geformuleerd met zeewierextracten die een krachtig hydraterend effect bieden, samen met diverse actieve ingrediënten die op elk masker verschillen.  Daarom bieden we een gevarieerde collectie die voldoet aan de behoeften van elk type huid.

Hydradermie

Met Hydradermie, een verzorgingsmethode met zichtbare en langdurige resultaten, beleeft uw huid een nieuw welzijn. Wij specialisten selecteren, afhankelijk van uw behoeften, het type behandeling dat het best voor u geschikt is: Hydradermie voor de vette huid, de droge huid, de gevoelige huid, tegen rimpels, om de huid lichter te maken, voor de oogcontour of voor de hals.

Hydradermie lift

De Hightech liftende behandeling van Guinot. Door uw leeftijd of vermoeidheid worden de gelaatstrekken zwaarder, verliest het gezicht zijn stevigheid en begint tekenen van veroudering te vertonen. Nu brengt Guinot Hydradermie Lift een revolutie in verjonging teweeg door de gelaatsspieren te stimuleren, om ze nieuwe tonus te geven en zo de gelaatstrekken op te halen, met als gevolg een spectaculair liftend effect.

Age summum

Met de Age Summum behandeling bieden wij u een intensieve Anti-aging gezichtsbehandeling waarbij u rimpels en lijntjes worden gladgestreken en uw huid een jeugdige uitstraling krijgt. Deze exclusieve behandeling welke bestaat uit 4 stappen.

Lift summum

De Lift Summum behandeling is een exclusieve gezichtsbehandeling die zich richt op het verstevigen en liften van uw huid en onmiddellijk tekenen van huidveroudering en vermoeidheid verzacht. Deze behandeling bestaat uit 4 stappen:

Hydra peeling

De Hydra Peeling PH is speciaal ontwikkeld om de tekenen van veroudering te verminderen, de teint te verbeteren en de huid te verhelderen. De behandeling start met de peeling op basis van fruitzuren met als belangrijkste werkende factor vitamine C, welke een revitaliserende werking heeft en exfolieert in de bovenste epidermale laag.

T-shape Anti Cellulite

Deze nieuwe behandeling combineert Low Level Laser, multipolaire radiofrequentie en vacuümtechniek om de huid te stimuleren tot collageenproductie. De T-Shape kan u helpen bij cellulite, een slechte circulatie, een verslapte huid en/of vetophopingen.

T-shape facial

T-shape maakt gelijktijdig gebruik van radiofrequentie, infrarood- en vacuüm technologieën. Een modulair systeem, waarvan de onderdelen samen kunnen worden gebruikt of afzonderlijk, afhankelijk van de behandeling.

Stamcel technologie wenkbrauw

Deze nieuwe methode is een synergie van een perfect uitgebalanceerde specialistische kruidenelixer, een serum & eventueel permanente make-up. Bij deze techniek wordt het elixer met een speciale naald door middel van het permanent make-up apparaat in de huid in gebracht. Dit elixer activeert uw eigen haargroei, maken het voller, donkerder en dikker.

Dermapen

De derma pen is een pen met 7-9-12-24 flinterdunne naaldjes welke kleine gaatjes perforeren in het huidoppervlak. Wij kiezen naar huidbehoefte en schoonheidswens het geschikte serum, bijvoorbeeld hyaluron, growfactor of vitamine C – collageen. Omdat wij een speciale techniek hanteren kunnen wij een meer resultaten boeken dan dergelijke microneedling behandelingen.

HIFU behandeling

Deze Filluo technologie met gericht ultrasound en hoge intensiteit, niet invasief en niet chirurgische, dat in staat is een lifting effect van het gezicht te produceren zonder het huidoppervlak te beschadigen. Met thermisch effect dat gericht is op verjonging van gezicht en verbetering van silhouet.

Micro blading

Microblading is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van semipermanente make-up. Middels microblading kunnen we lege plekken in de wenkbrauwen corrigeren of de wenkbrauwen volledig reconstrueren. De procedure wordt uitgevoerd met behulp van een speciale handtool met ultra fijne naaldjes. Hiermee wordt elk “haartje” één voor één onder het huidoppervlak gepigmenteerd, wat een zeer natuurlijk en realistisch resultaat geeft.

Powderbrows

Bij Powder brows worden de wenkbrauwen volledig in geschaduwd. Maar de naam zegt het al; ‘powder’. Met deze techniek van permanente make-up wordt op een heel subtiele wijze pigment aangebracht waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd.

Henna brows

De nieuwe trend van wenkbrauwen verven die wordt gebruikt om de huid onder de wenkbrauw te verdonkeren. Henna is een natuurlijke kleurstof gemaakt van een plant bekend als hina of de henna boom. Henna is voor een langduriger resultaat en geeft meer expressie dan een gewone wenkbrauw verf. Wil jij je wenkbrauwen goed in shape is dit een echte musthave.

Wimper painting

Geef je oog de expressie die het verdiend. Elke wimper is anders, lichter van kleur, en soms is de aanzet wel donker maar het uiteinde lichter van kleur, hierdoor lijken ze korter. Als je een allergie hebt voor make up of tijdens je wilt tijdens de vakantie mooie wimpers is dit een idiale oplossing.

iCurl Wimperlifting

U heeft altijd al die mooie prachtig lange gekrulde wimpers gewild. Vaak is dit bij vele niet van nature het geval. Ze zijn wel lang maar staan recht vooruit of ze krullen alleen bij de aanzet.

Wimperextensions

Wimperextensions geven ogen een echte filmsterren look, zonder dat mascara nodig is. Bij Pro Masters zetten we op professionele wijze wimperextensions bij vrouwen van alle leeftijden. Onze wimperextensions worden met de hand geproduceerd en gemaakt van hoogwaardig zijde. Hierdoor zijn de lashes echt nauwelijks van echte wimpers te onderscheiden en voelen ze zo goed als gewichtloos aan.

Pressotherapie

Het succes van een jong gezicht is de som van een reeks aantal factoren, waaronder de eerste een expressieve en doordringende oogopslag. Met het verstijken van tijd verschijnen rimpels en fijne lijntjes, deze alleen al neigen naar de oogopslag zwaarder en vermoeider te maken met dunnere en reactieve huid.