Wimperlifting

U heeft altijd al die mooie prachtig lange gekrulde wimpers gewild. Vaak is dit bij vele niet van nature het geval. Ze zijn wel lang maar staan recht vooruit of ze krullen
alleen bij de aanzet. Pro masters in Amsterdam biedt u hiervoor dé oplossing: iCurl Wimperpermanent.

iCurl Wimperpermanent

Het iCurl Wimperpermanent systeem zorgt ervoor dat u binnen 30 minuten prachtig gekrulde wimpers heeft. Door middel van 2 klemmetjes waar allereerst een prepair vloeistof op wordt aangebracht. U voelt hier verder niets van, de ontspanningsvloeistof prikt of irriteert niet op de huid of bij de ogen. Binnen 7 á 8 minuten worden uw wimpers extreem zacht ter voorbereiding op de permanentvloeistof.

Hierna halen wij de klemmetjes eraf.Daarna brengen wij de de permanentvloeistof aan en plaatsen wij de klemmetjes opnieuw om de wimpers heen. Wederom blijft dit 7 á 8 minuten zitten en na het schoonmaken zijn uw wimpers al permanent gekruld. Omdat wij verschillende maten hebben (van XS tot Large) is er altijd een geschikte maat voor uw wimpers. Of u nu extreme krul wilt of een meer naturel look, het is allemaal mogelijk.

Het wimperpermanent blijft ongeveer 4 tot 6 weken zichtbaar en is afhankelijk van de groei en vernieuwing van uw wimpers. Omdat de vernieuwing van wimpers per persoon verschilt, kunnen we hier geen garanties voor afgeven. De periode is een indicatie gebaseerd op de gemiddelde vernieuwing van 5 á 6 weken. Hierna kunt u de behandeling gewoon herhalen zodat u altijd mooi gekrulde wimpers blijft houden. De gehele behandeling duurt ongeveer 30 minuten. Maar heel weinig mensen hebben echt zwarte wimpers, vaak gaat het om de uiteinden van de wimpers die lichter gekleurd zijn. Hiervoor kunt u de wimpers ook laten verven. Deze combinatie geeft namelijk het mooiste resultaat!

Bekijk de behandeling

Tarieven

€ 39,50

45 min. € 50,-