Pro Masters is het huidinstituut van Amsterdam.

Met onze deskundigheid en diverse specialisme kunnen wij volledig inspelen op uw schoonheidswensen. Elke huid is uniek en vraagt een andere benadering door individuele behoeften. Na een professionele huidanalyse me SQinno huidanalyse en de jarenlange ervaring en kennis van de huid maken wij een persoonlijk huidplan.

Wij bieden een breed scala high tech behandeltechnieken aan . U vind dan ook geen standaard maar gespecialiseerd, doelgericht en resultaatgerichte behandelingen voor mannen en vrouwen.
Wij werken met diverse merken zoals Pascaud, Guinot, Casmara, en Intraceuticals.

Diverse bekende beroemde behandelingen, zoals Meso/zuursof therapie, fractional needling, ‘’Face lift’’ hydradermie, microdermabrasie, contouren van het lichaam door TechniSPA en lypolyse . IPL duurzaam ontharen, de innovatieve lichtbehandeling van de Beauty angel. Bioskinjetting/smooting voor huidversteviging en verjonging, medische peelings voor de beste resultaten.


Een jonge, frisse en positieve uitstraling! Dat wil toch iedereen!

Als u er goed uit ziet, voelt zich ook goed en straalt u dit uit.
U heeft meer zelfvertrouwen en zit lekker in uw vel. Uw uiterlijk en innerlijk weer in harmonie!

PROMASTERS staat voor een natuurlijk resultaat, Op een eerlijke en veilige manier het in balans brengen van uw uiterlijke en innerlijke schoonheid

PROMASTERS is the place waar Cosmetologen en huidtherapeuten samenkomen.

Waarin het beste van beide specialisaties elkaar versterken.