Medische Peelings

In no time een stalende glanzende huid! Medische peelings worden voor verschillende huidproblemen ingezet. Een medische peeling zorgt ervoor dat het bovenste “dode” huidlaagje in een versneld tempo afschilfert, door dit proces word de cel vernieuwing gestimuleerd en komt er plaats vrij voor een nieuwe huid. Huidveroudering uit zich niet alleen in fijne en diepe rimpels, maar ook in verslapping, een grove huidstructuur, pigmentvlekken en een vale huidskleur.

De peelings die bij ons ingezet worden, zijn de TCA peeling, AHA peeling en.Salicyluur peel.

Ze bestaan uit verschillende ingrediënten en zuren, waardoor elke peeling een specifiek huidprobleem aanpakt. De medische peelings worden uitgevoerd door ervaren pro specialisten.

Wat zijn dit voor peelings en wat doen ze voor de huid?

Glycolzuur peeling

Deze peeling word vaak ingezet bij een doffe vale huid, een huid die tekenen van veroudering vertoond. De Glycolzuur peel is een van de peelings die een stimulerende werking heeft op de huid door het bevorderen van celdeling. Het effect van deze behandeling is een verbetering van de structuur van uw huid. Deze peeling is uitermate geschikt voor het behandelen van pigmentvlekken, grove poriën. Deze peeling werkt op basis van glycolzuur in een concentratie van 30- 50 %. Glycolzuur stimuleert de elasticiteit van de huid en zorgt ervoor dat de huid haar eigen vocht vast blijft houden.

Salicylzuur Peeling

De Salicylzuur peeling is zeer geschikt voor mensen met een vette en onzuivere huid. De peeling bestaat uit geconcentreerd salicylzuur. Het salicylzuur dringt diep door in de poriën en lost daardoor opgehoopt talg op. De salicylzuur peeling heeft niet alleen een vet oplosbare werking, maar werkt ook tegen gerstekorrels en mee-eters. Verder heeft de stof een ontstekingsremmende functie. Doordat de peeling voornamelijk de bovenste huidlaag activeert, worden verzorgingsproducten ook beter opgenomen door de huid.

Melkzuur peeling

Een melkzuur peeling bestaat uit melkzuur dat gewonnen is uit gegiste melk. De peeling bevat 15% of 30% geconcentreerd melkzuur. Verder bevat deze peeling alpha hydroxy zuur, dat de exfoliatie van de huid bevordert door de verbinding tussen epidermale cellen te verbreken. De melkzuur peeling is een zeer milde peeling en is uitermate geschikt voor mensen die voor het eerste een peeling ondergaan of die een zeer gevoelige huid hebben. Deze peeling is ook zeer geschikt voor mensen die problemen ervaren met pigmentvlekken.

TCA

Een TCA peeling is een chemische peeling, waarbij de opperhuid en het bovenste deel van de lederhuid met een doordringende vloeistof wordt behandeld. Deze peeling is voornamelijk geschikt voor rimpels en fijne lijntjes, zonschade en rest acne littekens. De chemische
stoffen glycolzuur, trichloorazijnzuur en fenol vormen bij deze peeling de basis. De TCA peeling is een ontvettende peeling, die met gaasjes of wattenstaafjes wordt aangebracht. Wij hebben diverse TCA Peelings welke variëren in concentratie van light,medium en large. Vaak is er wel een aantal dagen na de behandeling sprake van een peel of effect. Hou rekening met een downtime van ongeveer een week.

Bekijk de behandeling

Tarieven

€ 85,-

Kuur van 3 behandelingen: €225,-

€ 95,-

Kuur van 3 behandelingen: €249,-