Pressotherapie

Het succes van een jong gezicht is de som van een reeks aantal factoren, waaronder de eerste een expressieve en doordringende oogopslag. Met het verstijken van tijd verschijnen rimpels en fijne lijntjes, deze alleen al neigen naar de oogopslag zwaarder en vermoeider te maken met dunnere en reactieve huid.

De definitieve oogbehandeling van Iriduim

Een specifiek geformuleerd programma om de veroudering van de huid tegen te gaan alle onesthetische aspecten rondom de ogen op gerichte en doeltreffende wijze te behandelen. Speciale formules die werken in op de verschijnselen die de frisheid van de blik aantasten.
Om de oogcontouren en de huid glans te geven en het weefsel volume te geven. Een Anti age strategie die rechtstreeks inwerkt op alle verouderende factoren rondom de ogen.

De eerste pressotherapie voor de ogen

Iridium Ogen Pressotherapie is een speciaal oogmasker dat door middel van een intelligente vibrerende massage de zone rondom de ogen verwarmt en verlichting schenkt.
Wallen en rimpels blijken zichtbaar verminderd te zijn.

Hyalurogen filler oogmasker

TER PLEKKE GEMENGD, OGENBLIKKELIJK EFFECT
Een volledige schoonheidsbehandeling voor de oogzone op basis van inheems collageen. De werking ervan wordt versterkt door lange keten Hyaluronzuur, dat op het moment van gebruik rechtstreeks in zijn speciale houder mengbaar is. 92% concentratie. 

Het ogenblikkelijke effect maakt het tot een ideaal product dat telkens gebruikt kan worden wanneer het nodig is de gelaatstrekken rond de ogen te ontspannen en te laten rusten.

Bekijk de behandeling

Tarieven

€ 65,-

3x 1x per week 45 min. € 175,-

8x 1x per week 45 min. € 415,-