HIFU behandeling in Amsterdam

Deze Filluo technologie met gericht ultrasound en hoge intensiteit, niet invasief en niet chirurgische, dat in staat is een lifting effect van het gezicht te produceren zonder het huidoppervlak te beschadigen. Met thermisch effect dat gericht is op verjonging van gezicht en verbetering van silhouet. wilt u een afspraak maken voor een hifu behandeling in amsterdam zuid? Klik hier om dit eenvouding online te regelen. 

Wat is Hifu?

HIFU (dit staat voor High Intensity Focused Ultrasound) is een unieke behandeling die werken met gefocaliseerde ultrasonen ook wel geluidsgolven genoemd. Wanneer deze energie een bepaalde diepte bereikt stijgt de tempratuur tot een 57 graden. Deze tempratuur word afgegeven met een pulse en duurt dan ook maar heel kort. De stijging van thermische warmte in de huid is voldoende om de cel vernieuwing en collageenproductie in de huid te stimuleren. Wat zo bijzonder is aan deze behandeling is dat het oud collageen word vervangen door nieuw collageen.

Hifu is een techniek welke in staat is de SMAS laag in de huid te verwarmen waardoor deze onmiddellijk verstrakt. Smas laag = oppervlakkig spier APO neurotische systeem. De SMAS laag is de laag waar chirurgen liften tijdens een chirurgische face lift. Het apparaat is uitgerust met 5 verschillende koppen om diepte van het weefsel te kunnen bereiken.

Zo kunnen wij diverse delen van het gezicht en silhouet verbeteren. We kunnen werken op gelaatsverstrakkingen en op liften van de huidverslappingen, en zo ook op het verminderen van vet bij de dubbele onderkin
Zorgt voor de afname van rimpels, verbeterd de elasticiteit van de huid, heeft een liftend effect en verjongend effect.

Hifu behandeling Amsterdam

Wilt u graag uw gezicht verjongen en bent u echt toe aan een verfrissende behandeling die u weer laat stralen? Wij kunnen u helpen met onze Fillup technologie genaamd HIFU. Deze HIFU behandeling in onze schoonheidsalon in Amsterdam zuid is gericht op verjonging en verbetering van uw gezicht en silhouet. 

 

De HIFU behandeling is absoluut niet invasief, en geeft uw gezicht een prachtige lifting, zonder het huidoppervlak te beschadigen. Gedurende deze behandeling maken we gebruik van de intensieve ultrasound Fillup technologie met een thermisch effect. 

Waar staat hifu precies voor?

HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) maakt gebruik van ultrasone geluiden. Wanneer het ultrasone geluid geluid – waarvan de frequentie te hoog is om gehoord te worden door het menselijk oor – een bepaalde diepte bereikt, stijgt de temperatuur tot wel 57 graden. Deze temperatuur wordt afgegeven door een korte energiepuls in de diepere lagen van de huid. 

 

De stijging van thermische warmte in de huid is voldoende om de celvernieuwing en collageenproductie in de huid te stimuleren, oud collageen wordt simpelweg vervangen door nieuw collageen. 

De SMAS laag

Met de HIFU techniek wordt de SMAS (Superficial Muscular Aponeurotic System) laag in de huid verwarmt, waardoor deze onmiddellijk verstrakt. De SMAS laag is ook de plek waar chirurgen liften tijdens een (chirurgische) face lift.  

 

Met ons apparaat, dat is uitgerust met 5 verschillende koppen, kunnen we deze laag eenvoudig bereiken en kunnen wij bepaalde delen van uw gezicht en silhouet verbeteren.  

Voordelen van de HIFU behandeling

Voordat u een beslissing neemt is het goed om exact te weten wat de voordelen van een HIFU behandeling zijn, HIFU

  

  • gaat huidverslapping tegen,
  • bevordert gelaatsverstrakking,
  • zorgt voor vetafname bij een eventuele onderkin,
  • pakt rimpels aan, 
  • verbetert de elasticiteit van de huid,
  • heeft een liftend en verjongend effect,
  • is niet alleen effectief voor het gezicht, maar ook voor hals, decolleté, armen, buik en benen,
  • maakt geen gebruik van injecties,
  • is geen plastische chirurgie,

Is een hifu behandeling voor mij geschikt?

Kan u niet wachten om er weer mooier, verzorgder, en jonger uit te zien, maar wilt u niet onder het mes en ook geen behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van injecties? 

 

Dan is HIFU ongetwijfeld een gepaste behandeling voor u. Met deze techniek wordt namelijk een liftend effect van de huid bereikt zonder injecties of plastische chirurgie. De doorbloeding van de huid wordt met een HIFU-behandeling enorm gestimuleerd, waardoor uw huid weer gezond wordt en straalt!  

Hoe lang werkt hifu en wat kan ik verwachten?

Rimpels in het gezicht zijn na een HIFU-behandeling duidelijk minder zichtbaar tot helemaal weg en de huid is duidelijk gelift. U kan op een open, uitgeruste en frisse blik rekenen. 

 

Laat u de behandeling bijvoorbeeld op uw armen, buik of benen toepassen, dan wordt uw silhouet strakker. De doorbloeding wordt beter en uw huid elastischer.  

 

Zelfs na 6 maanden kunnen er nog verbeteringen geconstateerd worden.  

Conclusie

HIFU is een perfecte, verjongende schoonheidsbehandeling voor als u van een beter en stralender uiterlijk droomt. Weg met kraaienpootjes, verslapte huid en rimpels. Het heerlijke gevoel om uzelf weer jonger en aantrekkelijk te voelen is onbetaalbaar! 

 

Contacteer ons voor meer informatie of om een hifu behandeling in amsterdam te boeken, wij zullen u met plezier te woord staan. 

Bekijk de behandeling

Tarieven

€ 450,-

€ 399,-

€ 399,-

€ 549,-

€ 199,-

€ 199,-

20% korting + creme gratis