let your light shine

De beauty behandeling die de symptomen van huid veroudering aanpakt in plaats van deze te verbergen?

Stop met zoeken! Neem plaats, sluit uw ogen, geniet van het licht en zie er daardoor jonger uit. 

Wat klinkt als een droom, wordt met Beauty Angel werkelijkheid. 

Dankzij de innovatieve lichttechnologie van Beauty Angel wordt uw huid nieuw leven in geblazen. Rimpeltjes worden gereduceerd, de huid wordt zichtbaar strakker en het totale huidbeeld wordt verbeterd. Het enige wat u hoeft te doen? Geniet en ontspan!

Wat zijn de Resultaten?

Directe resultaten
– Zachte en soepele huid
– Vochtgehalte in de huid wordt verbeterd
– Fijnere poriën en een beter huidbeeld
– Ontspanning en goede gezondheid

Resultaten op lange termijn, kuurverband
– Het bindweefsel wordt met collageen, elastine en   hyaluron opgevuld
– Vermindering van rimpeltjes in gezicht en decolleté
– Ouderdoms- en pigmentvlekken verbleken

Wat is de ELT beautyangel?

De ENERGIZING LIGHT TECHNOLOGY (ELT) staat voor een innovatieve licht- en wellness-sessie, die de wens naar een zachte en natuurlijke huidverjonging vervult. Het Beauty Light wordt door de huidcellen (fibroblasten) opgenomen en verhoogt daar de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron. Rimpeltjes worden verminderd, de huid zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbeterd. In plaats van de uitwendige symptomen te verbergen, worden de oorzaken van huidveroudering op natuurlijke wijze verminderd.

De BEAUTY ANGEL ELT lichtsessie maakt een efficiënt gebruik van de verschillende lichtspectra mogelijk. De speciaal ontwikkelde lichtbron produceert een breed spectra met een bereik van 570 tot 860 nanometer. In plaats van alleen exacte golflengtes te produceren, wordt een breed werkspectra gebruikt. Zo wordt in tegenstelling tot andere licht-technologieën ook met een grotere afstand tot het lichaam een homogeen en intensief resultaat bereikt. 

Voor u als klant betekent dit een nieuw gevoel van vrijheid. De nieuw ontwikkelde reflectoren en lichtfilters garanderen dat alleen de effectieve lichtaandelen gebruikt worden. UV licht en ongewenste warmteontwikkeling worden eruit gefilterd. Het samenspel van de precies op elkaar afgestemde componenten zorgt voor de beste effectiviteit en een bijzonder aangename lichtbelevenis.

Bekijk de behandeling

Video afspelen

Tarieven

€ 45,-