Huidveroudering

Wat is huidveroudering?

Huidveroudering betekend eigenlijk dat alle processen in de huid afnemen. Dit kan in meerdere vormen plaatsvinden. Een paar voorbeelden ervan zijn de verschijning van rimpels, bleke huid, droge huid, dunnere/verslapte huid, pigmentvlekjes, couperose en
ouderdomswratjes.

Hoe ontstaat huidveroudering?

Huidveroudering is een geleidelijk biologisch proces wat begint rond het 25e levensjaar. Wij worden ouder en dat betekend dat de stofwisselingsprocessen in onze cellen afnemen. Er worden minder snel nieuwe cellen aangemaakt en zal de huid op een gegeven moment minder snel herstellen. Daarnaast worden essentiële cellen voor de trekvastheid en stevigheid van de huid, elastine en collageen steeds minder geproduceerd. Huidveroudering heeft vooral te maken met enerzijds
genetische factoren en door de toename van de leeftijd. Anderzijds word huidveroudering bevorderd
door factoren zoals de zon, roken, weersinvloeden en onze leefstijl en voedingskeuze.

Kenmerken van huidveroudering

Vermindering van snelheid van de celdeling in de opperhuid. De levende cellen in de opperhuid zijn minder regelmatig verdeeld en minder vol van vorm. Afname van collageen en elastine vezels en vorming van rimpels. Afname van bindweefselcellen die collageen produceren (fibroblasten). Afname van talg- en zweetproductie. Afname en onregelmatigere verdeling van pigmentcellen. Afname van onderhuids vetweefsel. De dichtheid van de haarfollikels neemt af en haar groeit minder snel. Op bepaalde plaatsen kan er ook meer haar gaan groeien (bij mannen bijv. borstelige wenkbrauwen en haar in de oren, bij vrouwen haargroei in het gezicht door de overgang). Verminderde aanmaak tyrosinase (pigment ) in de haarwortels; het haar wordt grijs.

Bijbehorende behandelingen

Beautyangel

De beauty behandeling die de symptomen van huid veroudering aanpakt in plaats van deze te verbergen?

Pascaud elite 3

Met de huid verbeterende producten en de apparatuur van Pascaud bieden wij een breed scala aan huid verbetering.

IPL anti aging & striae

Op IPL gebied is huidverjonging de nieuwste ontwikkeling. Heeft u last van een grauwe, onrustige huid of couperose, acne, pigmentvlekken en rimpels? Een IPL behandeling biedt uitkomst. De MedCos IPL-methode bestrijdt effectief de verschijnselen van huidveroudering.

Medische Peelings

In no time een stalende glanzende huid! Medische peelings worden voor verschillende huidproblemen ingezet. Een medische peeling zorgt ervoor dat het bovenste “dode” huidlaagje in een versneld tempo afschilfert, door dit proces word de cel vernieuwing gestimuleerd en komt er plaats vrij voor een nieuwe huid.

Casmara maskers

Hoogwaardige cosmetica geformuleerd met zeewierextracten die een krachtig hydraterend effect bieden, samen met diverse actieve ingrediënten die op elk masker verschillen.  Daarom bieden we een gevarieerde collectie die voldoet aan de behoeften van elk type huid.

Hydradermie

Met Hydradermie, een verzorgingsmethode met zichtbare en langdurige resultaten, beleeft uw huid een nieuw welzijn. Wij specialisten selecteren, afhankelijk van uw behoeften, het type behandeling dat het best voor u geschikt is: Hydradermie voor de vette huid, de droge huid, de gevoelige huid, tegen rimpels, om de huid lichter te maken, voor de oogcontour of voor de hals.

Age summum

Met de Age Summum behandeling bieden wij u een intensieve Anti-aging gezichtsbehandeling waarbij u rimpels en lijntjes worden gladgestreken en uw huid een jeugdige uitstraling krijgt. Deze exclusieve behandeling welke bestaat uit 4 stappen.

Lift summum

De Lift Summum behandeling is een exclusieve gezichtsbehandeling die zich richt op het verstevigen en liften van uw huid en onmiddellijk tekenen van huidveroudering en vermoeidheid verzacht. Deze behandeling bestaat uit 4 stappen:

Hydra peeling

De Hydra Peeling PH is speciaal ontwikkeld om de tekenen van veroudering te verminderen, de teint te verbeteren en de huid te verhelderen. De behandeling start met de peeling op basis van fruitzuren met als belangrijkste werkende factor vitamine C, welke een revitaliserende werking heeft en exfolieert in de bovenste epidermale laag.

T-shape facial

T-shape maakt gelijktijdig gebruik van radiofrequentie, infrarood- en vacuüm technologieën. Een modulair systeem, waarvan de onderdelen samen kunnen worden gebruikt of afzonderlijk, afhankelijk van de behandeling.

Dermapen

De derma pen is een pen met 7-9-12-24 flinterdunne naaldjes welke kleine gaatjes perforeren in het huidoppervlak. Wij kiezen naar huidbehoefte en schoonheidswens het geschikte serum, bijvoorbeeld hyaluron, growfactor of vitamine C – collageen. Omdat wij een speciale techniek hanteren kunnen wij een meer resultaten boeken dan dergelijke microneedling behandelingen.

HIFU behandeling

Deze Filluo technologie met gericht ultrasound en hoge intensiteit, niet invasief en niet chirurgische, dat in staat is een lifting effect van het gezicht te produceren zonder het huidoppervlak te beschadigen. Met thermisch effect dat gericht is op verjonging van gezicht en verbetering van silhouet.