Rosacea

Wat is Rosacea?

Rocacea is een veelvoorkomende chronische aandoening, die voornamelijk in het gelaat bij vrouwen voorkomt. De huid is vaak erg gevoelig en kan een brandend gevoel hebben. Het zijn rode vlekken voornamelijk op de wangen, neus, kin en voorhoofd. Er kunnen puistjes, kleine bultjes, maar ook teleangiëctastieën plaatsvinden op het gelaat. Dat zijn verwijde bloedvaatjes die onder de opperhuid
liggen. Rosacea is kan als zeer storend worden ervaren.

Wat is de oorzaak van Rosacea?

Het is niet bekend wat precies de oorzaak van rosacea.
Rosacea kan verergerd worden door weersomstandigheden zoals kou, warmte, uv-stralingen (zoals de zonnebank), maar ook door sterke kruiden en alcohol.

Bijbehorende behandelingen

Medische Peelings

In no time een stalende glanzende huid! Medische peelings worden voor verschillende huidproblemen ingezet. Een medische peeling zorgt ervoor dat het bovenste “dode” huidlaagje in een versneld tempo afschilfert, door dit proces word de cel vernieuwing gestimuleerd en komt er plaats vrij voor een nieuwe huid.

Casmara maskers

Hoogwaardige cosmetica geformuleerd met zeewierextracten die een krachtig hydraterend effect bieden, samen met diverse actieve ingrediënten die op elk masker verschillen.  Daarom bieden we een gevarieerde collectie die voldoet aan de behoeften van elk type huid.

Hydradermie

Met Hydradermie, een verzorgingsmethode met zichtbare en langdurige resultaten, beleeft uw huid een nieuw welzijn. Wij specialisten selecteren, afhankelijk van uw behoeften, het type behandeling dat het best voor u geschikt is: Hydradermie voor de vette huid, de droge huid, de gevoelige huid, tegen rimpels, om de huid lichter te maken, voor de oogcontour of voor de hals.