Rimpels

Wat zijn rimpels?

Een rimpel wordt omschreven als een permanente of een tijdelijke vouw in het huidoppervlak. Er bestaan allerlei benamingen voor huidrimpels. De gezichtshuid krijgt in de loop der jaren niet één maar meerdere rimpels. Dit zijn kleine verklevingen door het mimische beweging van de spieren of zenuwtrekjes in het begin stadium zijn dit fijne lijntjes en op den duur worden zij steeds dieper en
grover van structuur.

Rimpels geen schoonheidsideaal ?

Zowel mannen als vrouwen krijgen op den duur rimpels in het gezicht. Voor veel van ons is dit niet het schoonheidsideaal je kan je storen aan rimpels doordat je er ouder uit gaat zien dan dat je je voelt. Een permanente fronsrimpel kan bijvoorbeeld een constant boze blik uitstralen terwijl je je helemaal niet boos of chagrijnig voelt. Een plooi bij de mondhoeken geeft een trieste blik terwijl je helemaal niet verdrietig bent. Make up zit minder mooi en het kan ook een vermoeide blik geven. Een rimpel is dan ook geen taboe vinden wij maar het verfijnen ervan op een natuurlijke manier kan wel een mooiere verfrissende uitstraling geven.

Bijbehorende behandelingen

Bio skin smooting

Een huidbehandeling welke plaatselijke oneffenheden kan doen verdwijnen. Bio Skin Smoothing helpt putjes, littekens gelijk te maken zodat de huid er weer egaal uitziet. Met de bioskinsmooting kunnen wij met een flinterdunne naald de oppervlakkige gesprongen haarvaatjes met een hoogfrequent signaal aantikken.

Casmara maskers

Hoogwaardige cosmetica geformuleerd met zeewierextracten die een krachtig hydraterend effect bieden, samen met diverse actieve ingrediënten die op elk masker verschillen.  Daarom bieden we een gevarieerde collectie die voldoet aan de behoeften van elk type huid.

Hydradermie

Met Hydradermie, een verzorgingsmethode met zichtbare en langdurige resultaten, beleeft uw huid een nieuw welzijn. Wij specialisten selecteren, afhankelijk van uw behoeften, het type behandeling dat het best voor u geschikt is: Hydradermie voor de vette huid, de droge huid, de gevoelige huid, tegen rimpels, om de huid lichter te maken, voor de oogcontour of voor de hals.

Hydradermie

Met Hydradermie, een verzorgingsmethode met zichtbare en langdurige resultaten, beleeft uw huid een nieuw welzijn. Wij specialisten selecteren, afhankelijk van uw behoeften, het type behandeling dat het best voor u geschikt is: Hydradermie voor de vette huid, de droge huid, de gevoelige huid, tegen rimpels, om de huid lichter te maken, voor de oogcontour of voor de hals.

Age summum

Met de Age Summum behandeling bieden wij u een intensieve Anti-aging gezichtsbehandeling waarbij u rimpels en lijntjes worden gladgestreken en uw huid een jeugdige uitstraling krijgt. Deze exclusieve behandeling welke bestaat uit 4 stappen.

Lift summum

De Lift Summum behandeling is een exclusieve gezichtsbehandeling die zich richt op het verstevigen en liften van uw huid en onmiddellijk tekenen van huidveroudering en vermoeidheid verzacht. Deze behandeling bestaat uit 4 stappen:

Hydra peeling

De Hydra Peeling PH is speciaal ontwikkeld om de tekenen van veroudering te verminderen, de teint te verbeteren en de huid te verhelderen. De behandeling start met de peeling op basis van fruitzuren met als belangrijkste werkende factor vitamine C, welke een revitaliserende werking heeft en exfolieert in de bovenste epidermale laag.

T-shape facial

T-shape maakt gelijktijdig gebruik van radiofrequentie, infrarood- en vacuüm technologieën. Een modulair systeem, waarvan de onderdelen samen kunnen worden gebruikt of afzonderlijk, afhankelijk van de behandeling.

Dermapen

De derma pen is een pen met 7-9-12-24 flinterdunne naaldjes welke kleine gaatjes perforeren in het huidoppervlak. Wij kiezen naar huidbehoefte en schoonheidswens het geschikte serum, bijvoorbeeld hyaluron, growfactor of vitamine C – collageen. Omdat wij een speciale techniek hanteren kunnen wij een meer resultaten boeken dan dergelijke microneedling behandelingen.

HIFU behandeling

Deze Filluo technologie met gericht ultrasound en hoge intensiteit, niet invasief en niet chirurgische, dat in staat is een lifting effect van het gezicht te produceren zonder het huidoppervlak te beschadigen. Met thermisch effect dat gericht is op verjonging van gezicht en verbetering van silhouet.