Permanente Make-Up

Wat is Permanente make-up?

Permanente make-up is een goed alternatief en oplossing voor mensen met een make-up allergie. Ook brildragers, sporters en mensen met een representatieve functie kunnen behoefte hebben aan permanente make-up. Onze permanente make-up is geschikt voor ogen, lippen en wenkbrauwen. Onze pigmenten en behandeltechnieken zijn veilig, van hoge kwaliteit en zeer duurzaam.

Voor wenkbrauwen, ogen en lippen

Permante make-up is een effectieve oplossing bij weinig of dunne wenkbrauwen. We hebben diverse technieken zoals powder brows, ombre brows of gebruiken de ‘mesjestechniek’ welke bekent staat als microblading . Hierbij zetten we flinterdunne haartjes tussen uw eigen haren door middel van krasjes in de huid, waardoor uw wenkbrauwen op een natuurlijke manier voller lijken. Voor de ogen gebruiken we permanente eyeliner. Er wordt een dun lijntje net boven en tussen de wimperhaartjes gezet. 

Tevens is het mogelijk om nog een gekleurd lijntje te zetten boven de ‘gewone’ eyeliner. Het intekenen van lipcontouren met een permanente lipliner maakt uw lippen voller en symmetrisch. Voor een nog natuurlijker resultaat kunnen we ook het lippenrood in te kleuren, zodat het gebruik van lippenstift niet meer noodzakelijk is.

Veilige behandeling met een duurzaam resultaat

De kleurpigmenten bij permanente make-up worden oppervlakkiger in de huid gezet dan bij tatoeages. We spreken dan ook wel van een semi permante make -up .U bent verzekerd van een veilige behandeling met een resultaat dat past bij uw gezicht en karakter. Dat geeft een
vertrouwd gevoel, ook op de lange termijn.

Specialist in permanente make-up

Promaster Iam beauty is gespecialiseerd in het verbeteren en herstellen van de uitstraling van uw gezicht, bijvoorbeeld met permanente make-up. Onze Clinic richt zich op cosmetisch resultaat met veilige, effectieve behandelmethodes. Meer weten over de mogelijkheden ? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis
consult.

Bijbehorende behandelingen

Micro blading

Microblading is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van semipermanente make-up. Middels microblading kunnen we lege plekken in de wenkbrauwen corrigeren of de wenkbrauwen volledig reconstrueren. De procedure wordt uitgevoerd met behulp van een speciale handtool met ultra fijne naaldjes. Hiermee wordt elk “haartje” één voor één onder het huidoppervlak gepigmenteerd, wat een zeer natuurlijk en realistisch resultaat geeft.

Powderbrows

Bij Powder brows worden de wenkbrauwen volledig in geschaduwd. Maar de naam zegt het al; ‘powder’. Met deze techniek van permanente make-up wordt op een heel subtiele wijze pigment aangebracht waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd.