Overtollige vetrandjes

Met T Shape afrekenen met laatste vetrandjes

We kennen het allemaal wel, de vakantie is in aantocht de feestdagen die eraan komen. Je onderhoud op dat moment een dieet en een strak trainingsplan om de beste resultaten te bereiken. Want we willen allemaal net nog even in dat jurkje of strak slank in de bikini of  zwembroek op het strand verschijnen. Maar tijdens de vakantie of de leuke feestdagen laat je de sport en het dieet even links liggen en geniet je van het moment. En dat doen we allemaal want je mag je immers ook wel eens laten gaan.

Overtollige kilootjes

Als dit weer op z’n retour is, besluit je je gezonde leefstijl weer op te pakken. De weegschaal én je strakkere kleren vertellen je namelijk dat je wat bent aangekomen. Door gezond te eten en te sporten zorg jij ervoor dat die overtollige kilootjes er zó weer af zijn. Goed bezig! Zoals je uit ervaring weet, zijn de laatste loodjes altijd het zwaarst, en kun je soms trainen tot je een ons weegt maar blijven die lovehandles, dat buikje en die andere laatste vetrandjes toch hardnekkig aanwezig. Hier stoorde je je al aan vóór de vakantie. Dus nu je toch weer zo goed bezig bent, kun je ook de T shape een kans geven. 

Hiermee pak je effectief die laatste vetrandjes aan, en geniet je van een blijvend strak en slank figuur.

T shape gebieden

Welke gebieden wil jij verbeteren?
–  je lovehandles?
– je buik?
– je billen?
– je armen?
– je benen?
– je taille?
– je rug?

Bijbehorende behandelingen

T-shape Anti Cellulite

Deze nieuwe behandeling combineert Low Level Laser, multipolaire radiofrequentie en vacuümtechniek om de huid te stimuleren tot collageenproductie. De T-Shape kan u helpen bij cellulite, een slechte circulatie, een verslapte huid en/of vetophopingen.

HIFU behandeling

Deze Filluo technologie met gericht ultrasound en hoge intensiteit, niet invasief en niet chirurgische, dat in staat is een lifting effect van het gezicht te produceren zonder het huidoppervlak te beschadigen. Met thermisch effect dat gericht is op verjonging van gezicht en verbetering van silhouet.