Huidverslapping

Wat is huidverslapping?

Huidverslapping wordt vaak aangezien als rimpel, maar is in feite geen rimpel. Huidverslapping ontstaat door uitrekking van dieper gelegen bindweefsel bandjes. Dit betekend dat er minder volume is in de huid en waardoor je een lossere huid krijgt. Dit geeft vaak een gevoel dat de huid hangt.

Hoe ontstaat huidverslapping.

Deze bandjes houden normaliter huidstructuren zoals vetcompartimenten bij elkaar. Deze bandjes verslappen door vermindering van vetweefsel, collageen en elastine en ook door inkrimping van onderliggende botstructuren. Een verslapt huiddeel kan zelf een plooi of rimpel veroorzaken. Een voorbeeld is de neus-lippenplooi die ontstaan door een verslapping van het bovenliggende jukbeen en wang. De zogenaamde “hamsterwang” ontstaat door het uitzakken van het middelste 1/3 deel van de wang. De bekende dubbele kin of onderkin ontstaat door huidverslapping van de bandjes onder de kin.

Bijbehorende behandelingen

Casmara maskers

Hoogwaardige cosmetica geformuleerd met zeewierextracten die een krachtig hydraterend effect bieden, samen met diverse actieve ingrediënten die op elk masker verschillen.  Daarom bieden we een gevarieerde collectie die voldoet aan de behoeften van elk type huid.

Hydradermie

Met Hydradermie, een verzorgingsmethode met zichtbare en langdurige resultaten, beleeft uw huid een nieuw welzijn. Wij specialisten selecteren, afhankelijk van uw behoeften, het type behandeling dat het best voor u geschikt is: Hydradermie voor de vette huid, de droge huid, de gevoelige huid, tegen rimpels, om de huid lichter te maken, voor de oogcontour of voor de hals.

Hydradermie lift

De Hightech liftende behandeling van Guinot. Door uw leeftijd of vermoeidheid worden de gelaatstrekken zwaarder, verliest het gezicht zijn stevigheid en begint tekenen van veroudering te vertonen. Nu brengt Guinot Hydradermie Lift een revolutie in verjonging teweeg door de gelaatsspieren te stimuleren, om ze nieuwe tonus te geven en zo de gelaatstrekken op te halen, met als gevolg een spectaculair liftend effect.

Hydra peeling

De Hydra Peeling PH is speciaal ontwikkeld om de tekenen van veroudering te verminderen, de teint te verbeteren en de huid te verhelderen. De behandeling start met de peeling op basis van fruitzuren met als belangrijkste werkende factor vitamine C, welke een revitaliserende werking heeft en exfolieert in de bovenste epidermale laag.

T-shape facial

T-shape maakt gelijktijdig gebruik van radiofrequentie, infrarood- en vacuüm technologieën. Een modulair systeem, waarvan de onderdelen samen kunnen worden gebruikt of afzonderlijk, afhankelijk van de behandeling.

T-shape Anti Cellulite

Deze nieuwe behandeling combineert Low Level Laser, multipolaire radiofrequentie en vacuümtechniek om de huid te stimuleren tot collageenproductie. De T-Shape kan u helpen bij cellulite, een slechte circulatie, een verslapte huid en/of vetophopingen.

SQinfit

De SQinfit behandeling is een exclusieve lichaamsbehandeling die zich richt op het verstevigen van de spieren. Met 20.000 spiercontracties in 30 minuten tijd die vergelijkbaar zijn met 5,5 uur hitt in de sportschool. Deze contracties verbeteren de spiercondities en heeft een liftend effect op de huid. De spiercontracties hebben ook effect op de vetverbranding. Deze behandeling bestaat uit 4 verschillende programma´s van training.

HIFU behandeling

Deze Filluo technologie met gericht ultrasound en hoge intensiteit, niet invasief en niet chirurgische, dat in staat is een lifting effect van het gezicht te produceren zonder het huidoppervlak te beschadigen. Met thermisch effect dat gericht is op verjonging van gezicht en verbetering van silhouet.

Dermapen

De derma pen is een pen met 7-9-12-24 flinterdunne naaldjes welke kleine gaatjes perforeren in het huidoppervlak. Wij kiezen naar huidbehoefte en schoonheidswens het geschikte serum, bijvoorbeeld hyaluron, growfactor of vitamine C – collageen. Omdat wij een speciale techniek hanteren kunnen wij een meer resultaten boeken dan dergelijke microneedling behandelingen.