Wimperextensions

Wimperextensions

Wimperextensions geven ogen een echte filmsterren look, zonder dat mascara nodig is. Bij Pro Masters zetten we op professionele wijze wimperextensions bij vrouwen van alle leeftijden. Onze wimperextensions worden met de hand geproduceerd en gemaakt van hoogwaardig zijde. Hierdoor zijn de lashes echt nauwelijks van echte wimpers te onderscheiden en voelen ze zo goed als gewichtloos aan. De wimperextensions blijven gemiddeld 6 tot 8 weken zitten en laten niet los bij bijvoorbeeld sporten, zwemmen, zonnen, slapen enz.

Per oog worden er ongeveer 100 tot 150 wimperextensions aangebracht. Hiervoor
gebruiken wij een speciale lijm zonder formaldehyde. Deze lijm zie en voel je niet zitten en is absoluut niet schadelijk voor je eigen wimpers. De wimpers zijn verkrijgbaar in diverse lengtes, diktes en krul. Voorafgaand aan je eerste behandeling krijg je van ons een uitgebreid advies en kiezen we samen de wimperextensions die het beste bij jouw wensen aansluiten.

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij de One-by-One techniek worden de wimperextensions 1 voor 1 aan je eigen wimperhaartjes bevestigd. Deze techniek geeft een vol en natuurlijk effect en is ideaal voor iedereen die van zichzelf wel veel wimpers heeft, maar waar de lengte en krul nog ontbreekt.

De Russian Volume 2D-3D techniek is de nieuwste trend op het gebied van lash extensions. Speciaal ontwikkeld voor vrouwen die niet gezegend zijn met veel eigen haartjes, maar toch mooie volle wimpers willen hebben.

Met Russian Volume worden er extra fijne en zachte wimperextensions in een waaiervorm van 2 tot 3 haartjes op elke eigen wimper bevestigd, waardoor er een nog voller effect ontstaat en eventuele wimpergaten niet meer zichtbaar zijn.

Bekijk de behandeling

Tarieven

€ ,-