[section] [row] [col span__sm=”12″]

Een afspraak maken bij Pro Masters?

Pro Masters biedt u de mogelijkheid  uw eigen online afspraak te reserveren.

Is dit uw eerste afspraak bij Pro Masters? Allereerst van harte welkom! Voor het maken van een afspraak  kiest u voor ‘intake+ treatment’ in uw reservering. Indien u de geschikte datum en tijd hebt gekozen, klinkt u op ‘verder’ en vult u uw gegevens in. Onder het stukje opmerkingen kunt u (kort) aangeven waar u voor komt.

[/col] [/row] [/section] [section bg_color=”rgba(203, 184, 163, 0.2)” mask=”angled-right”] [row] [col span__sm=”12″]

PRO MASTERS werkt als volgt:

Bij het eerste bezoek zal een huidanalyse worden gemaakt zodat wij de diepere huidlagen in kaart kunnen brengen. Daarna kunnen wij uiteraard een beter aangepast behandelplan/advies opstellen voor de gewenste doelen en eventueel kan de behandeling op advies naar uw hulpvraag plaatsvinden.

Vooraf zal er een algemene vragenlijst doorgenomen worden om een goed beeld te creëren voor de behandeld specialist. Deze vragen zullen van medische en persoonlijke oorsprong zijn. Wanneer u medicatie gebruikt is het van belang hier de juiste benaming van te weten en dat u uw gezondheid en medicatiegebruik volledig en naar waarheid beantwoord om complicaties te voorkomen. De persoonlijke vragen gaan onder andere over uw ervaring met (andere) huidbehandelingen, het gebruik van producten, uw behoeftes en verwachtingen van uw bezoek aan Famous skincare. Tijdens uw afspraak kunt u ook met uw vragen terecht over uw huid, behandelingen en producten. Dit duurt ongeveer 30 minuten. Indien u ervoor kiest om direct behandelt te worden, wordt het consult bedrag niet in rekening gebracht. Kiest u ervoor op een later tijdstip een behandeling te nemen, dient u het consult wel te betalen.
Dit bedrag wordt verrekend bij uw eerstvolgende afspraak na de behandeling.

[/col] [/row] [/section] [section bg_color=”rgb(255,255,255)” mask=”arrow”] [row] [col span__sm=”12″]

Vooraf vragen wij u een aanbetaling:

Bij PRO MASTERS wordt gewerkt met aanbetalingen van 40 euro. De aanbetaling dient voor het reserveren van de afspraak. Dit bedrag wordt na de behandeling verrekend met het totaalbedrag in de salon.

Indien u de afspraak moet wijzigen, dient dit 48 uur van tevoren te gebeuren. Wanneer u voor 48 uur van te voren uw afspraak wijzigt, neemt u dan contact op voor het maken van een nieuwe afspraak of voor het terugstorten van uw aanbetaling.
Indien u dit niet op tijd doet wordt het bedrag van €40,- berekend voor annuleringskosten.
Zoals u kunt begrijpen reserveren wij tijd voor u, hebben wij andere cliënten niet kunnen plannen en kunnen wij de tijd niet meer opvullen.
Wij gaan hierover dan ook niet in gesprek.

[/col] [/row] [/section]