Melesma / Zwangerschapsmasker

Wat is Melasma / Zwangerschapsmasker?

Het zwangerschapsmasker is benoemen we ook onder de pigmentvlekken en ontstaat door de hormonale veranderingen in het vrouwelijk lichaam tijdens de zwangerschap. De pigmentvlek is als het ware op het gezicht in een vorm van een masker. Deze pigmentvlek verdwijnt in principe altijd weer na de zwangerschap. Wel kun je deze met bepaalde methodes oplichten en verminderen. Ook hier geld weer voor de zwangere vrouw om te voorkomen dat ze een zwangerschapsmasker krijgen, zo min mogelijk onbeschermd in de zon te zijn en ook de blootstelling van de huid aan de zon te beperken. Uitsluiten is hier ook weer niet mogelij omdat we te maken hebben met een hormoonhuishouding die door zwangerschap niet in balans is. Een zwangerschapsmasker wat ontstaat zonder zwangerschap, is vaak wel blijvend.

Bijbehorende behandelingen

Medische Peelings

In no time een stalende glanzende huid! Medische peelings worden voor verschillende huidproblemen ingezet. Een medische peeling zorgt ervoor dat het bovenste “dode” huidlaagje in een versneld tempo afschilfert, door dit proces word de cel vernieuwing gestimuleerd en komt er plaats vrij voor een nieuwe huid.

Hydradermie

Met Hydradermie, een verzorgingsmethode met zichtbare en langdurige resultaten, beleeft uw huid een nieuw welzijn. Wij specialisten selecteren, afhankelijk van uw behoeften, het type behandeling dat het best voor u geschikt is: Hydradermie voor de vette huid, de droge huid, de gevoelige huid, tegen rimpels, om de huid lichter te maken, voor de oogcontour of voor de hals.

Hydra peeling

De Hydra Peeling PH is speciaal ontwikkeld om de tekenen van veroudering te verminderen, de teint te verbeteren en de huid te verhelderen. De behandeling start met de peeling op basis van fruitzuren met als belangrijkste werkende factor vitamine C, welke een revitaliserende werking heeft en exfolieert in de bovenste epidermale laag.

Dermapen

De derma pen is een pen met 7-9-12-24 flinterdunne naaldjes welke kleine gaatjes perforeren in het huidoppervlak. Wij kiezen naar huidbehoefte en schoonheidswens het geschikte serum, bijvoorbeeld hyaluron, growfactor of vitamine C – collageen. Omdat wij een speciale techniek hanteren kunnen wij een meer resultaten boeken dan dergelijke microneedling behandelingen.