De huid

De huid is een orgaan dat voornamelijk beschermende functies heeft. De huid wordt gevormd door ongeveer 30 op elkaar liggende cellagen. Elke dag wordt een nieuwe generatie cellen gevormd door de basaal laag, met als gevolg dat de opperhuid in ongeveer 30 dagen volledig wordt vernieuwd.
Overdag wordt de huid bijzonder op de proef gesteld door de schadelijke invloeden van UV-zonlicht, uitdroging, mechanische wrijving, wind en zelfs door het gebruik van ongeschikte producten.
’s-Nachts herstelt de huid zich. De microbloedcirculatie verzorgt de aanvoer van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen van de huid.

De huid is ontspannen en niet gestrest. De microbloedcirculatie brengt het zuurstofhoudende bloed tot vlak onder het huidoppervlak. De huid vertoont een roze aanblik met een gezonde en stralende mooie teint.

Een optimale huidverzorging is er dus op gericht om de gezonde huid gezond te houden Als de huid achteruit is gegaan, dan is het nodig huid verbeterende producten te gebruiken.  Wij geven u graag thuisadviezen welke behandelingen en huiverbetering producten er nodig zijn voor een gezonde huid, die er weer stralend uitziet!

Huid voor behandeling

Huid na behandeling